- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Turci pišu: Matić je izabrao novi klub

© Sputnik / Elena RuskoNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2024
Pratite nas
Nemanja Matić napustiće Ren i okončaće šestomesečnu priču sa Francuzima i karijeru će nastaviti u Instabulu, gde će obući dres Bešiktaša, tako bar tvrde turski mediji.
List „Hurijet“ tvrdi da su Ren i Bešiktaš već nekoliko dana u stalnom kontaktu zbog Srbina i da je dogovor pao. Ipak, Francuzi neće po svoj prilici inkasirati prvobitno planiranih pet miliona evra, koliko su tražili za „slobodu“ iskusnog zadnjeg veznost, već će taj iznos biti poprilično manji.
Nemanja je prošlog leta iznenađujuće napustio Romu i stigao je kao najveće pojačanje u Ren, ali su se posle nekoliko meseci stvari zakomplikovale, a kamen spoticanja osim slabe minutaže, navodno je bilo i njegovo nezadovoljstvo što grad nema internacionalnu školu u koju je bilo planirano da idu njegova deca – sin i starija ćerka (ima troje dece).
Matić je karijeru počeo u Kolubari, branio je boje slovačkih Košica, posle čega je usledio transfer u Čelsi, kaljenje u Holandiji u dresu Vitesea, da bi posle toga ponovo zaigrao s dosta ozbiljnom ulogom na „Stamford bridžu“, gde je profislisao kao jedan od najboljih veznih igrača sveta u tom periodu. Igrao je još i za Mančester junajted, Romu i Ren.
Ostaje da se vidi da li su Turci bili u pravu i da li će Matić zaista uskoro voditi bitke sa kapitenom Srbije Dušanom Tadićem, koji je od ove sezone član Fenerbahčea.
Jung Džun Gof - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2024
SPORT
Partizan predstavio veliko pojačanje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala