- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dirljiv gest „ratnika“ u sećanje na Milojevića

© AP Photo / Jeff ChiuDejan Milojević
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2024
Pratite nas
Četvorostruki osvajači NBA lige – Golden Stejt Voriorsi u čijem stručnom štabu je bio legendarni Dejan Milojević, koji je preminuo u 47. godini, doneli su dve odluke u znak sećanja na čoveka koji je njihov kolektiv činio nasmejanim i boljim i koji je ostavio dubok trag.
Voriorsi će do kraja sezone na dresovima i trenerkama imati inicijale DM.
I to nije sve!
„Ratnici“ su odlučili da do kraja sezone na parketu, tačnije da će u Čejs centru na krugu stajati inicijali DM u znak sećanja na Dejana Milojevića.
Ispratili su trener Stiv Ker i košarkaši Golden Stejta sve što se dešavalo u Beogradu na dirljivom oproštaju Partizana i Mege, bivših klubova Dejana Milojevića.
„Video sam juče šta su uradili u Srbiji. Sa utakmicom koja se odigrala između dva njegova bivša kluba. I samo gledanje toga, ne mogu ni da zamislim kako je biti u takvoj dvorani sam tom energijom i odavanjem počasti. Mislim da je to bio dobar uvod ono kako mi želimo da mu odamo počast i izaov je odvesti svoj um tamo, da bismo govorili i razmišljali o njemu. Videćete slike i zapise i sve to i čućete njegovo ime i to je sjano. Želite održati njegovu prisutnost u životu“, izjavio je najbolji košarkaš Golden Stejta Stiv Kari.
Kari je na kraju pokušao da priča o košarci i nastavku sezone bez Dejana Milojevića.
„Zaista se nema šta mnogo reći. To je... Svi razumemo šta se dešava i svi pokušavaju da to shvate ako mogu i koliko mogu. Pokušavamo mentalno da se dovedemo do tačke sa koje je moguće da izađemo i da igramo košarku“, zaključio je američki superstar.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2024
SPORT
Denveru zabava umalo došla glave – Jokić tripl-dablom i trojkom rešio dramu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala