- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Zabranjen ulazak u Srbiju pevačici koja je pokazivala simbol tzv. velike Albanije - dvoglavog orla

© Foto : Snimak sa ekrana/Youtube/HYPE TVSelma Bajrami
Selma Bajrami - Sputnik Srbija, 1920, 22.01.2024
Pratite nas
Bosanska pevačica Selma Bajrami zadržana je danas na na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kada je pokušala da uđe u Srbiju, saznaje Tanjug u bezbednosnim strukturama. Njoj nije dozvoljeno da uđe u Srbiju i odmah je ukrcana u avion kojim je vraćena u Sarajevo.
Bajrami je nedavno tokom nastupa pokazivala simbol tzv. velike Albanije - dvoglavog orla.

Vulin: Kome je "velika Albanija" ponos, Srbija ne treba da bude tezga

Doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin izjavio je da je bosanskoj pevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju po njegovom naređenju jer je Bajrami pred kamerama "ponosno pokazivala simbole Velike Albanije".
On je za Tanjug rekao da svaki pevač koji bi se slikao sa pozdravom "Zig Hajl" teško da bi održao koncert u Izraelu, zbog čega ne vidi zašto bi pokazivanje simbola "velike Albanije" bilo "preporuka za estradnu karijeru u Srbiji".
"Ne možete pokazivati simbole 'velike Albanije' i uzimati novac u Srbiji. Kome je 'velika Albanija' ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere", izjavio je Vulin.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala