- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Beograd i Podgorica za Miloja!

© Foto : ABA liga/Ivica VeselinovDejan Milojević
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 20.01.2024
Pratite nas
Posle Partizana koji je prvi „otvorio kapije“ za meč sa Megom u ponedeljak u čast i sećanje na Dejana Milojevića, isto je učinio i još jedan njegov bivši klub – Budućnost. Podgoričani su odlučili da ulaz na meč Evrokupa protiv Ulma, u utorak, 23. januara bude besplatan.
KK Budućnost Podgorica oglasio se saopštenjem u kom poziva svoje navijače da ispune tribine dvorane „Morača“ u znak sećanja na bivšeg igrača i trenera Dejana Milojevića koji je u 47. godini preminuo od posledica srčanog udara u Solt Lejk Sitiju.
„KK Budućnost poziva sve navijače da se na utakmici sa Ulmom oprostimo od našeg Dejana Milojevića. Meč 16. kola Evrokupa na je na programu u utorak, 23. januara sa početkom od 19 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan za sve navijače, dok će vlasnici sezonskih karata imati prvenstvo da sednu na svoja mesta. Na utakmicu se ulazi bez karata. Svi u 'Moraču' u znak sećanja na bivšeg kapitena, trenera i legendu kluba. Za Miloja!“, saopšteno je na sajtu KK Budućnost Podgorica.
Milojević je od 2000. do 2004. godine branio boje Budućnosti kao igrač, dok je 2021. godine sedeo na klupi kluba iz „Morače“.
Miloje je pre 23 godine osvojio duplu krunu, da bi pre tri godine isto učinio i kao trener.
Podsetimo, dan ranije, u ponedeljak 22. januara u „Beogradskoj areni“ sastaju se još dva Milojeva bivša kluba u kojima je ostavio dubok trag. Partizan će ugostiti Megu, a ulaz je besplatan. Mega je čak promenila i ime dvorane „Mega Factory“ u Dejan Milojević.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 20.01.2024
SPORT
„Zauvek naš brat“ – Amerikanci se emotivno oprostili od Milojevića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala