- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Slomljeni smo zbog smrti Milojevića, donosio je radost i svetlost svakom danu“

© AP Photo / Darren YamashitaDejan Milojević
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2024
Pratite nas
Povodom smrti Dejana Milojevića saopštenjima su se oglasili njegov klub Golden Stejt, trener te ekipe Stiv Ker, NBA liga kroz izjavu komesara Adama Silvera i Denver za koji nastupa Nikola Jokić.
Milojević je doživeo srčani udar tokom večere sa ekipom Golden Stejta u Solt Lejk Sitiju uoči utakmice protiv Jute.
„NBA liga žali zbog iznenadne smrti Dejana Milojevića, voljenog kolege i dragog prijatelja u globalnoj košarkaškoj zajednici. Osvojio je titulu NBA šampiona 2022. godine u prvoj godini sa Voriorsima i bio je mentor nekim od najboljih košarkaša na svetu. Imao je sjajnu igračku karijeru i bio je istaknuti glavni trener u Srbiji. Naše najiskrenije saučešće ide Dejanovoj supruzi Nataši i njihovoj deci Nikoli i Maši, kao i celog organizaciji Voriorsa u ovim teškim trenucima“, naveo je Silver.
Saučešće porodici i prjateljima uputili su i aktuelni šampioni NBA lige Denver Nagetsi, čiji je član Nikola Jokić.
„Duboko smo potreseni gubitkom Dejana Milojevića. Naše misli su sa porodicom i prijateljima i kompletnom organizacijom Golden Stejt Voriorsa“, stoji u objavi.
Povodom iznenadne smrti Dejana Milojevića oglasio se i Golden Stejt, a Stiv Ker se dirljivom porukom oprostio od Milojevića.
„Apsolutno smo slomljeni iznenadnom smrću Dejana Milojevića.Ovo je šokantna vest i velika tragedija za sve koji su povezani sa Voriorsima i izuzetno težak momenat za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali veliko zadovoljstvo da radimo sa njim. Uz to što je bio sjajan košarkaški trener, Dejan je bio jedno od najpozitivnijih i najboljih ljudskih bića koje sam ikada poznavao, neko ko je donosio radost i svetlost svakom danu svojom strašću i energijom. Tugujemo sa njegovom suprugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom“, poručio je Stiv Ker.
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2024
SPORT
Šok zbog smrti Dejana Milojevića
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2024
SPORT
Čovek za koga su malo i svi komplimenti: „Hrabar, vredan, pošten, iskren, veran, lojalan“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala