- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Vučić u Davosu napravio Sneška Belića /video/

© Foto : Snimak sa ekrana/ Tiktok/ jasamaleksandar Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napravio je Sneška Belića u Davosu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napravio je Sneška Belića u Davosu - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2024
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi na svetskom ekonomskom forumu u Davosu, napravio je, u pauzi između sastanaka, Sneška Belića i naveo da je to uradio kao podstrek za naše sportiste da osvoje što više medalja na predstojećim Olimpijskim igrama i na Evropskom prvenstvu u fudbalu.
On je u video poruci koju je objavio na Tik-Toku poručio da je, kao što je i obećao, Sneška Belića napravio za sina Vukana i da je to, kako je naveo, najbolji i najlepši Sneško u Švajcarskoj.
„Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od - Sneška Crveno - Plavo - Belića“, poručio je Vučić koji je Snešku oko vrata stavio crveni šal na kojem piše Orlovi.
@jasamaleksandar Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno-Plavo-Belića. #wef24 #snowman #serbia #sneskozavukana #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar
On je otkrio da mu je ovo treći Sneško kojeg je napravio u životu.
„Ovo će da bude najlepši sneško u Kolsterusu i Davosu, sa šalom i kapom Srbije i mislim da mi je ovo treći sneško u životu koji sam ili zajedno sa Vukanom napravio“, poručio je Vučić.
Predsednik Srbije prisustvuje godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, gde će, do 19. januara imati niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija.
Vučić u Davosu učestvuje na sesiji Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana, a planirano je i prisustvo predsednika na panelima Vraćanje vere u globalni sistem i Izgradnja Evrope budućnosti, kao i učešće u diskusiji na temu Novo evroazijsko svitanje.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala