- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Praznici su – a to znači da je Kevin u glavnoj ulozi

© AFP 2023 / KIRILL KUDRYAVTSEVKevin de Brujne
Kevin de Brujne - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2024
Pratite nas
Mnogi tokom praznika pogledaju legendarni film „Sam u kući„. Dečak Kevin je u glavnoj ulozi ove komedije, a drugi Kevin, malo stariji, fudbaler De Brujne, bio je u glavnoj ulozi duela Njukasla i Mančester Sitija koji su Građani dobili sa 3:2. Praznici su, očigledno Kevin mora da bude u prvom planu.
Posle pet meseci pauze, Kevin de Brujne se vratio na premijerligašku pozornicu i u tek nešto više od 20 minuta provedenih na terenu pokazao da je jedan od najboljih na svetu.
Mančester Siti je na stadionu Sent Džejms Park poveo u 26. minutu. Bernardo Silva je postigao prelep gol udarcem petom posle dodavanja Kajla Vokera. Njukasl je preokrenuo za samo dva minuta. Aleksander Isak je poravnao posle dodavanja Bruna Gimaraeša u 35, a u 37. minutu Entoni Gordon je posle kontranapada dao gol za vođstvo Svraka.
Preokret Građana je počeo u 69. minutu, kad je na teren ušao Kevin de Brujne.
Belgijanac je u 74. minutu izjednačio, a zatim u prvom minutu nadoknade asistirao takođe rezervisti Oskaru Bobu za pobedonosni gol gostiju.
Mančester Siti je sad drugi na tabeli sa 43 boda, dva manje od lidera Liverpula, koji takođe u ovom trenutku ima 20 odigranih utakmica.
A Kevin je obeležio i veče kada se čeka naša Nova godina.
Novak Đoković Holger Rune Torino - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2024
SPORT
Lista „da se smrzneš“ – Đoković napada velike rekorde u Australiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala