- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Miloš Biković u trećoj sezoni hit serije „Beli lotos“

© Sputnik / Lola ĐorđevićMiloš Biković
Miloš Biković - Sputnik Srbija, 1920, 12.01.2024
Pratite nas
Glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene HBO serije "Beli lotos" (The White Lotus) pridružuje se Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O'Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.
Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“, navodi se u saopštenju.
Prethodno najavljena glumačka postava uključuje i Lesli Bib, Keri Kun, Dom Hetrakul, Džejsona Ajzaksa, Mišel Monagen, Parker Posei, Natašu Rotvel i Tejmi Taptimtong.
Prva sezona, koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smeštena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobeda. Druga sezona iz decembra 2022, smeštena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodele nagrada Emi koja će se održati 15. januara 2024.
Tvorac, scenarista i režiser serije je Majk Vajt, koji je ujedno i izvršni producent uz Dejvida Bernada i Marka Kaminea, navodi se u saopštenju.
Nasmejani Miloš Biković - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2023
KULTURA
Miloš Biković: Morao sam da spavam i grlim se s kokoškama, ne figurativno, već bukvalno /video/
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala