- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak i Arina zajedno na terenu – zagarantovan spektakl /video/

© AP Photo / Andy WongNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, zajedno sa Arinom Sabalenkom, Marijom Sakari i Stefanosom Cicipasom priredio je spektakl na Rod Lejver Areni u okviru humanitarnog događaja. Posebno su publiku zasmejavale njegove konverzacije sa Beloruskinjom sa kojom je dobar prijatelj.
Još od revijalnog meča koji su pre dve godine odigrali u Dubaiju Novak Đoković i Arina Sabalenka su se sprijateljili, a beloruska teniserka koristi svaku priliku da naglasi koliko poštuje srpskog asa.
Kada su zajedno spektakl je zagarantovan, što je potvrđeno i pred Australijan open na humanitarnom meču koji su Srbin i Beloruskinja odigrali sa Cicipasom i Sakari.
Sabalenka je zasmejavala publiku komentarima poput „Kako imam divan pogled“ u trenucima kada bi Novak stao na mrežu i bio joj okrenut leđima, a srpski as izazivao je smeh gotovo svakim svojim pokretom.
Probao je Novak da igra i tenis i iz kolica, ali nije mogao bez Sabalenkine i Cicipasove pomoći.
Koliko Arina prati Novakove uspehe, toliko i njemu ne promiču njeni, pa je tako beloruskoj teniserki čestitao na prvom mestu koje je zaradila na US Openu.
Dobila sam mnogo poruka, podršku su mi pružili brojni ljudi, igrači. Najsmešniju mi je poslao Đoković, jer će i on biti prvi na svetu posle US Opena. Neko je napravio naše fotografije sa smešnim naočarima sa US Opena. Poslao mi je to uz poruku – Nasmej se ako ćeš uskoro biti broj jedan na svetu. Bila je to najsimpatičnija čestitka, rekla bih“, ispričala je tada Sabalenka.
Đoković i Sabalenka su i još uvek aktuelni šampioni Australijan opena.
Novak Đoković Srbija Australija Junajted kup - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2024
SPORT
Sputnjik saznaje: Đoković u punoj formi za Australijan open!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala