- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Mitropolit Joanikije služio božićnu liturgiju u Sabornom hramu u Podgorici

© Tanjug / MEDIABIROMitropolit crnogorsko-primorski Joanikije služio je božićnu liturgiju u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije služio je božićnu liturgiju u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici. - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2024
Pratite nas
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije služio je danas božićnu liturgiju u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici, uz prisustvo velikog broja vernika.
"Neka vam rođenje Hristovo i neka bogomladenac Hristos donese svoj mir sa neba nama grešnim ljudima. Da se zavađeni izmire, da se rastavljeni sastave, da procveta mir dobrota i ljubav u našim srcima, dušama i domovima i u celoj našoj voljenoj otadžbini", rekao je mitropolit Joanikije.
© Tanjug / MEDIABIROBožićna liturgija u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici 2024.
Božićna liturgija u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici 2024. - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2024
Božićna liturgija u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici 2024.
Liturgiji su prisustvovali i predstavnici Vlade i Skupštine Crne Gore i gradske vlasti - potpredsednik Vlade Momo Koprivica, predsednica Skupštine Podgorice Jelena Borovinić Bojović, državni sekretar u Ministarstvu prosvete, nauke i obrazovanja Dragan Bojović i Velimir Đoković, šef kabineta predsednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala