- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vasi je za magiju dovoljno deset minuta /video/

© AP Photo / Kyle PhillipsVasilije Micić
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 03.01.2024
Pratite nas
Vasilije Micić, srpski košarkaš, konačno je sve češće da dobija priliku da igra, a ovoga puta učestvovao je u pobedi Oklahome nad Bostonom rezultatom 127:123.
Posle perioda tokom kojeg priliku gotovo nije dobijao uopšte Vasilije Micić češće je na terenu, a protiv Bostona odigao je nešto više od deset minuta.
Za to vreme srpski košarkaš postigao je tri poena, odnosno šutirao je jedan od četiri za tri, upisao je jedan skok i pet asistencija.
Tim asistencijama posebno je Vasa skrenuo pažnju na sebe.
Oklahoma je prva povela, ali je Boston u drugoj deonici preokrenuo rezultat. Međutim, drugo poluvreme bolje su otvorili košarkaši Oklahome koji su napravili seriju 8:0 i od tog momenta nisu ispuštali prednost.
Moglo je da dođe i do neizvesne završnice jer je Oklahoma imala najpre velikih plus 18, da bi se Boston približio na kraju na samo tri poena zaostatka.
Fantastičnu utakmicu odigrao je Šaj Glidžus Aleksander koji je postigao 36 poena, šest skokova i sedam asistencija. Ekipa Bostona imala je dvojicu igrača sa dabl-dabl učinkom. Najbolji je bio Kristaps Porzingis koji je upisao 34 poena i tome dodao deset skokova uz dve asistencije, a pratio ga je Džejson Tejtum sa 30 poena, 13 skokova i osam asistencija.
Košarkaši Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 02.01.2024
SPORT
Od rapsodije do preteranog opuštanja – Partizan savladao „fenjeraša“ za desetu pobedu u Evroligi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala