- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin: U meni sve vri…

© POOL / Uđi u bazu fotografijaPrezident RF V. Putin vstretilsя s učastnikami SVO
Prezident RF V. Putin vstretilsя s učastnikami SVO - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2024
Pratite nas
Ono što se desilo u Belgorodu je teroristički napad – Ukrajina je gađala civile, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin tokom posete vojnoj bolnici.
U razgovoru sa borcima dotakao se terorističkog napada kijevskog režima na Belgorod. Putin je istakao da se radi o ciljanom napadu na civilno stanovništvo.
"Ono što se upravo dogodilo u Belgorodu je, naravno, teroristički akt. Zašto - zato što su ispalili dve rakete Oljha iz višecevnih raketnih sistema pravo na centar grada, gde ljudi šetaju pred Novu godinu“, rekao je on.

„Shvatam, u meni samom sve vri“, priznao je ruski lider, razgovarajući sa vojnicima.

Šef države upitao je jednog od boraca da li Rusija, po njegovom mišljenju, treba da recipročno odgovori i napadne trgove sa civilima.
„Mi takođe imamo mogućnost i da gađamo trgove. U Kijevu, na primer. Mesta gde šetaju ljudi. Ali mi gađamo vojne ciljeve i to veoma pažljivo. I nastavićemo to da radimo“, rekao je Putin.
„Nijedan takav zločin neće proći nekažnjeno“, naglasio je Putin.
Podsećamo, u subotu popodne ukrajinske trupe granatirale su centar Belgoroda raketama „oljha“ iz višecevnih bacača raketa češke proizvodnje. Prema poslednjim zvaničnim podacima, poginule su 24 osobe, povređeno je 108. Oštećeno je 37 stambenih zgrada, 453 stana, tri privatne kuće i više društvenih objekata, uključujući školu i vrtić.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2024
RUSIJA
Putin: Brže ćemo se mi obračunati sa Zapadom, nego oni sa nama
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala