- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vučić otkrio za Sputnjik novogodišnju želju vezanu za Kosovo i ima li Putin dvojnika /video/

© Sputnik / Sputnjik SrbijaMaša Radović i Aleksandar Vučić
Maša Radović i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2023
Pratite nas
Gostujući u specijalnom, novogodišnjem izdanju emisije „Maša i...“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je do kada je najduže spavao u životu, s kim od svetskih lidera bi najrađe popio čašu vina, ali i koje bi pitanje postavio sebi da je na mestu novinara, a da ga to prethodno niko nije pitao.
Tokom svoje posete redakciji Sputnjika Predsednik je, između ostalog, prokomentarisao i tračeve koji se šire zapadnim svetom, da Vladimir Putin ima – dvojnika.
„Naravno da niko nema dvojnika. To su bajke za malu decu. Sećam se jednog razgovora sa Medvedevim kada je bio predsednik vlade. On je meni tada rekao: 'Prednost Rusije u odnosu na njih na Zapadu je to što imamo Putina i on ne može da ima dvojnika i zamenu'“, poručio je Vučić.
Na pitanje šta bi voleo da mu Deda Mraz ostavi ispod jelke, Predsednik odgovara:
„Da nas manje muče oko Kosova. Neki paket u kojem ima obećanje. Ali jedno obećanje koje će da ispune“.

O emisiji „Maša i ...“

„Maša i ...“je emisija portala Sputnjik Srbija u kojoj novinarka Maša Radoviću formi kratkog video-intervjua razgovara sa poznatim ličnostima iz sveta politike, kulture, sporta... Emituje se svake druge nedelje u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala