- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Premijera filma o Džeju Ramadanovskom „Nedelja“ 16. januara

© Foto : Sputnjiku ustupila Pelicula productionFilm "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom
Film Nedelja o Džeju Ramadanovskom - Sputnik Srbija, 1920, 29.12.2023
Pratite nas
Karte za premijeru filma „Nedelja“ Nemanje Ćeranića i Miloša Radunovića, koja je zakazana za 16. januar u mts Dvorani, puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni ovog bioskopa.
Dugoočekivano ostvarenje, koje je već privuklo pažnju, donosi priču o životu jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.
Kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike publika će se upoznati sa Džejevim detinjstvom, ali i njegovim muzičkim počecima.
Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.
Film „Nedelja“, nastao je po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, u produkciji „Pelikula prodakšn“, a na redovnom repartoaru bioskopa biće od 18. januara širom Srbije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala