- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Šta nas čeka - svet vri, vidljiva žarišta neće biti jedina | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Viktor Antonюk / Uđi u bazu fotografijaMinobacač kalibra 120 milimetara
Minobacač kalibra 120 milimetara - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” istoričar Dejan Ristić.

Zapad pokušava da ucenjuje Srbiju – ili da se pridruži sankcijama Rusiji ili će doživeti državni udar, kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. Ruski ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko upozorava da novogodišnji i božićni praznici mogu da budu iskorišćeni za intenziviranje protesta u Srbiji.
Ruska vojska zauzela Marjinku i uspešno obavila glavni zadatak specijalne vojne operacije u 2023. godini - a to je da se spreči kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine, izjavio ministar odbrane Sergej Šojgu.
I pored apela Ujedinjenih nacija na prekid sukoba, Izrael nastavlja vazdušne i artiljerijske udare na Pojas Gaze.
Vlada Srbije odlučila da dozvoli vozilima sa kosovskim tablicama da se kreću kroz Srbiju.
Neprocenjivo vredan dokument - direktiva kojom Adolf Hitler naređuje napad na Jugoslaviju od danas se nalazi u našoj zemlji.
Šta nas čeka - svet vri, vidljiva žarišta neće biti jedina | Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala