- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Bivši bugarski poslanik: NATO će izgubiti bitku protiv Rusije u Ukrajini

© SputnikZastave Rusije i NATO
Zastave Rusije i NATO - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2023
Pratite nas
NATO će sledeće godine pretrpeti poraz u borbi protiv Rusije na teritoriji Ukrajine, izjavio je bivši poslanik Narodne skupštine Bugarske Volen Siderov u svojoj emisiji na TV „Alfa“.
Prema njegovim rečima, geopolitička situacija u svetu će se naredne godine ozbiljno promeniti, kao u slučaju zemljotresa, a iskrivljena i manipulativna slika onoga što se dešava u Ukrajini koju smo do sada gledali će prestati da postoji.

„Ukrajina će se vratiti svojoj pravoj domovini. Pokušaji Sjedinjenih Američkih Država, NATO-a i svih američkih satelita koji su davali novac i oružje kako bi Ukrajina pobedila Rusiju, sve će se to okončati. NATO će se tiho, nečujno povući i reći: ‘Eto, takva je situacija. Idemo dalje’. Odnosno, SAD i NATO izgubiće bitku koja se odigrala na ukrajinskoj teritoriji između njih i ruske civilizacije“, istakao je on.

Posle takvog priznanja, dodao je Siderov, počeće promene u Evropi: na vlast će doći ljudi koji ne smatraju da je njihov kontinent samo „privezak“ SAD.
Prema njegovim rečima, izmeniće se i Evropa, jer u njoj raste nezadovoljstvo građana zato što su ih prinudili i naterali da uvode sankcije, uskrate sebi ruske energente, kao i da se suoče sa štetom zbog bankrota čitavih korporacija, kompanija, jer je tako hteo „ujka Sem“.

„Evropljani će sada početi da to odbacuju, da odbijaju da prihvataju i da se bune protiv toga. Sledeće godine promeniće se i sama evropska politika. Takvi kao (nemački kancelar Olaf) Šolc, (francuski predsednik Emanuel) Makron i slični ostaće bez vlasti. Tada će narod pozvati političare koji smatraju da Evropa nije kolonijalni privezak Vašingtona“, zaključio je Siderov.

Šta čeka Ukrajinu u narednim mesecima pogledajte u emisiji „Prorok“:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala