- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Skandalozna izjava britanskog ministra

© AP Photo / Kin CheungBritanski ministar unutrašnjih poslova Džejms Kleverli
Britanski ministar unutrašnjih poslova Džejms Kleverli - Sputnik Srbija, 1920, 24.12.2023
Pratite nas
Britanski ministar unutrašnjih poslova Džejms Kleverli, izvinio se zbog užasne šale o drogiranju svoje žene.
Džejms Kleverli je na prijemu u Dauning stritu ranije rekao da je u piće svoje supruge stavljao narkotik za silovanje, prenosi londonski Gardijan.
Izjave britanskog ministra unutrašnjih poslova usledile su samo nekoliko sati nakon što je ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo planove za oštro suzbijanje pojave stavljanja droge u piće druge osobe bez njenog znanja ili pristanka.
Kleverli je pred zvanicama na prijemu u Dauning stritu rekao da „malo rohipnola (droga za silovanje) u piću njegove supruge svake večeri nije protivzakonito, samo ako je zaista malo“, preneo je Sandej Miror.
Kazao je uz smeh da je tajna dugog braka u tome da supružnik bude „uvek pod blagim sedativima, tako da nikada ne može da shvati da ima i boljih muškaraca“.
Razgovori na prijemima u Dauning stritu obično se smatraju nezvaničnim, ali je Sandej Miror odlučio je da prekine to nepisano pravilo zbog Kleverlijevog položaja i teme.
„Ministar unutrašnjih poslova Kleverli je rekao nešto što je očigledno trebalo da bude shvaćeno kao ironična šala, ali on se izvinjava zbog toga“, izjavio je portparol ministra unutrašnjih poslova.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala