Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kandidat na listi "Srbija ne sme da stane" Uglješa Grgur stupio u štrajk glađu

© Foto : Jutjub/Jutarnji Program TV HappyUglješa Grgur
Uglješa Grgur - Sputnik Srbija, 1920, 23.12.2023
Pratite nas
Kandidat za poslanika na listi "Srbija ne sme da stane" Uglješa Grgur objavio je na društvenim mrežama da je danas stupio u štrajk glađu i žeđu da bi, kako je naveo, odbranio izbornu volju građana.
„Danas, na moj rođendan i dan kada je po starom kalendaru rođen veliki Vladika Nikolaj Velimirović, štrajkom glađu i žeđu počinjem odbranu izborne volje mog naroda i odbranu mog predsednika od srpskih dušmana koji bi da nam zabrane da budemo to što jesmo - Srbi. Radim ovo za desetine i desetine hiljada onih koji su mene podržali na ovim izborima i miliona onih koji su podržali predsednika. Srbija ne sme da stane, za Srbiju se život daje i Srbija nema cenu. Neka to bude jasno svima koji misle da je Srbija šaka pirinča pa da je pozoba svaka vrana", naveo je Grgur u objavi.
On je naglasio da njegov narod u Srbiji i Republici Srpskoj i širom sveta zna da je on od gena onih koji su umirali za istinu i pravdu, i koji se sa nepravdom nisu mirili ni po cenu života. „Takav sam i ja. Živela Srbija", naveo je Grgur.
Zbog navodnih izbornih nepravilnosti, štrajk glađu najpre je započela Marinika Tepić, Miroslav Aleksić koji je ubrzo objasnio da će primeniti stroži post na vodi, zatim dve poslanice – Jelena Milošević iz Niša i Danijela Grujić iz Novog Sada, a naknadno su im se pridružili profesor prava Janko Veselinović i predsednik Sindikata Sloga Željko Veselinović.
Marinika Tepić od danas će svakodnevno primati infuzije.
Događaje protekle nedelje u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentarisao je advokat Goran Petronijević:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala