- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapad kapitulirao - Putin je geopolitički pobednik godine | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / POOL / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” advokat Goran Petronijević.
Američki list „Vol strit džurnal“ proglasio je Vladimira Putina geopolitičkim pobednikom godine.
Sergej Šojgu tvrdi da je ruska vojska trenutno najbolje pripremljena za borbu na svetu. Nemačka, prvi put od Drugog svetskog rata, trajno raspoređuje trupe van svojih granica – u Litvaniji.
Dok kongresmenka Klaudija Teni traži da se obustavi američka pomoć Prištini, jer ne ispunjava svoje obaveze, kosovska policija upala u kompleks "Rajske banje" u blizini manastira Banjska.
Vrhovni sud Kolorada proglasio Donalda Trampa nepodobnim za Belu kuću.
Republička postizborna kombinatorika vrti se oko toga na koji će način biti formirana vlast u Beogradu. Da li zaista sve zavisi od pokreta „Mi – glas iz naroda“ koji predvodi dr Branimir Nestorović?
Od četvrtka do četvrtka, 21.12.2023.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala