- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Bugarski novinar: Neprijatelji Rusije treba da se pomire sa njenim suverenitetom – Ukrajina gubi

© Sputnik / RIA Novosti / Uđi u bazu fotografijaOklopno vozilo za deminiranje UR-77 "Meteorit"
Oklopno vozilo za deminiranje UR-77 Meteorit - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2023
Pratite nas
Kijev i one koji su ga pumpali oružjem, unapred čeka poraz. Svakom iole trezvenom čoveku još od početka specijalne vojne operacije bilo je kristalno jasno da će Ukrajina biti denacifikovana i demilitarizovana, izjavio je bugarski novinar Strahil Angelov u emisiji TV „Evrokom“.
On je naglasio da ne razume ko je mislio da Rusiju, najveću nuklearnu državu na svetu sa površinom od 17 miliona i 100 hiljada kvadratnih kilometara, može da pobedi takozvani ekonomski i vojni patuljak kao što je Ukrajina.
Prema njegovom mišljenju, protivnici Moskve treba da se pomire sa činjenicom da je ona suverena i tada bi zemlje mogle živeti u miru.
Angelov je podsetio na reči ruskog predsednika Vladimira Putina da će „Rusija ili biti suverena, samodovoljna država, ili je uopše neće biti“.
„Lično, u tome ne vidim ništa zastrašujuće. Nasuprot. Ako zapadni političari i njihovi zakulisni gospodari, oličeni u finansijskoj oligarhiji, i shvate tu činjenicu, svi ćemo živeti u spokojnijem i mirnijem svetu. Ali, oni se nikada neće pomiriti ni sa čijim suverenitetom“, ocenio je novinar.
On je dodao da bi ih, u slučaju raspada,tako velike zemlje kao što je Rusija, potencijalna pljačka uvek dovodila u iskušenje i oni neće odustati od svojih mahnitih pokušaja, huškajuću svakoga ko bi mogao da podlegne tome.
Angelov je zaključio da je ova davnašnja ambicija šačice pohlepnih fanatika uvek donosila i donosiće samo rat i uništenje.
Kako je Rusija zapanjila Zapad pogledajte u emisiji „Prorok“:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala