- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Večiti derbi koji to nije i svetski fenomen Mitrović | Sputnjik sport

© Sputnik / Sputnjik SrbijaSputnjik sport tag
Sputnjik sport tag - Sputnik Srbija, 1920, 18.12.2023
Pratite nas
U novom izdanju emisije „Sputnjik sport“ o predstojećem večitom derbiju u kom je Partizan unapred otpisan od bukmejkera, dodeli „Zlatne lopte“ FSS koja će opet završiti u rukama Aleksandra Mitrovića i duplom kolu Evrolige, razgovarali su novinari Strahinja Klisarić i Petar Milovanović.
Večiti derbi, 171. po redu, čini se da neće biti derbi, bar kada su prognoze svetskih kladionica u pitanju, jer je Crvena zvezda izraziti favorit, iako se derbi igra u Humskoj.
Ali, nije jedino derbi bio tema o kojoj su razgovarali novinari Sputnjik sporta. Tu je i dodela „Zlatne lopte“ koja će tradicionalno biti dodeljena na kraju godine, a pripašće Aleksandru Mitroviću, golgeteru Al Hilala.
Dobar deo nove epizode „Sputnjik sporta“ posvećen je i duplom kolu Evrolige, gde Partizan očekuje „španska turneja“, gostovanje Valensiji i Real Madridu, dok crveno-beli dočekuju „kraljeve“, pa igra sa Makabijem iz Tel Aviva u „Pioniru“.
O emisiji „Sputnjik sport“
„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković i Strahinja Klisarić. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sputnjik sport, 18.12.2023.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala