- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zlatni srpski trener uskoro na „birou za zapošljavanje“

© AFP 2023 / ULISES RUIZVeljko Paunović
Veljko Paunović - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2023
Pratite nas
Kako javljaju meksički i argentinski mediji, srpski trener Veljko Paunović uskoro će napustiti Čivas iz Gvadalahare. Zapravo ga svi već nazivaju bivšim.
Pomenuti mediji tvrde da bivši fudbaler madridskog Reala i doskorašnji šef struke Rasinga, Fernando Gago, ima usmeni dogovor sa upravom meksičkog kluba da nasledi Paunovića na klupi.
Nije potpuno razjašnjeno da li se Čivas zahvalio na saradnji srpskom treneru, ili je podneo ostavku. Ima i jednih i drugih pisanja. Ipak, slažu se u tome da je završio epizodu u Gvadalahari.
Paunović ima bogatu igračku karijeru iza sebe. Nastupao je za Atletiko Madrid, Tenerife, Hetafe, Partizan, Rubin iz Kazanja u Rusiji. Kao trener je vodio mlađe kategorije reprezentacije Srbije sa velikim uspehom, a radio je i kao trener Čikaga i Redinga.
Naravno, Veljko Paunović će ostati upamćen po tome što je došao do zlatne medalje sa Orlićima na Mundijalitu 2015. godine.
To je jedan od najvećih fudbalskih uspeha u istoriji naše zemlje, a sada ostaje da se vidi za koji će se naredni posao Paunović odlučiti.
Da li će zaobići Evropu kao u slučaju Čikaga i Čivasa ili će ipak odlučiti da se oproba negde na Starom kontinentu.
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2023
SPORT
Budućnost je stigla – prvi put u istoriji kamera na dresu košarkaša u Evroligi /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala