00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
20:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
20:30
30 min
MOJ POGLED NA RUSIJU
21:00
30 min
MOJ POGLED NA RUSIJU
07:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
Bez saradnje Srba i Rusa nema ostvarenja slovenskog sna
16:00
30 min
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
Hoće li biti Trećeg svetskog rata
17:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
„Dualnost Milene Pavlović Barili“
17:30
30 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri
 - Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Mišlenov vodič za Beograd preporučuje pet novih restorana za 2024.

© Depositphotos.com / AlikeYouDevojka u restoranu
Devojka u restoranu - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2023
Pratite nas
Mišlenov gastronomski vodič za 2024. godinu uvrstio je još pet novih restorana u Beogradu čime se broj onih koje su Mišlenovi inspektori istakli u srpskoj prestonici povećao na 22.
U novom vodiču prvi put su se našli restorani „Istok“, „Pinot“, „Na Ćošku“, „Klub književnika“ i „L’Adresse“, sa titulom „Bib Gourmand“.
Pored ovih pet novih restorana, svi oni navedeni u izdanju Mišlenovog vodiča za Beograd za 2023. godinu ponovo su potvrđeni i u izboru za 2024. godinu, saopštili su iz kompanije „Mišlen“, prenosi Tanjug.
U kategoriji preporučenih restorana i dalje se nalaze svi prošlogodišnji restorani, „Salon 1905“, „Gušti mora“, „JaM“, „Enso“, „Homa“, „Magelan“, „The Square“, „Legat 1903“, „Ebisu“, „Comunale Cafè e Cucina“, „Mezestoran Dvorište“, „Langouste“, „Bela Reka“, „Metropolitan Grill“ u hotelu „Hajat ridžensi“, „Skylounge“ u hotelu „Hilton“ i „Twenty Two“ u hotelu „Metropol Palas“.
„Naši inspektori su primetili da postoji veliki entuzijazam u oblasti restoranskih usluga, tako da su se u Beogradu sa velikom pažnjom usredsredili na male bistroe i živopisnu kuhinju. Prethodni izbor je potvrđen, iako su se neki od kuvara promenili, vlasnici restorana potvrđuju da i dalje imaju sjajnu viziju hrane i pića“, smatra međunarodni direktor Mišlenovog vodiča Gvendal Pulenek.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala