- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Nikad jače Putinove poruke – kako će da reaguje Zapad? | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Sergey Guneev / Uđi u bazu fotografijaPutin na investicionom forumu "Rusija zove"
Putin na investicionom forumu Rusija zove - Sputnik Srbija, 1920, 14.12.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” general-major u penziji i direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma Mitar Kovač.

Pobedićemo, verujte u veliki ruski narod – poručio je Vladimir Putin u godišnjem obraćanju javnosti. Kaže da je ruska vojska poboljšala položaj duž cele kontakt linije i da će mir nastupiti kada Rusija ostvari svoje ciljeve uz napomenu da Zapad je dao Ukrajini i više nego što je obećao – ali da je ruska vojska sve uništila.
Zelenski se kratkih rukava vraća kući – Kongres još nije odobrio novu pomoć od 60 milijardi evra koje je tražio Džozef Bajden. Sve češće možemo da čujemo i da će ako Ukrajini ponestane vojnika, Amerika poslati svoje.
Nova deklaracija iz Brisela ali stari pritisci na Srbiju, januar ključan. Ana Brnabić uložila je rezervu na deklaraciju Evropske unije i postavila jasne crvene linije u zaštiti naših državnih interesa.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Nikad jače Putinove poruke – kako će da reaguje Zapad? | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala