- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novakova emotivna poruka za kraj godine: Jeza zbog dočeka i sezona koju ću zauvek pamtiti

© AP Photo / Antonio CalanniNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 14.12.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, obratio se na društvenim mrežama porukom u kojoj je sumirao jednnu od najuspešnijih godina u svojoj karijeri. Istakao je srpski as da je izuzetno zahvalan porodici i timu,a prisetio se i jeze koju je osetio na dočeku ispred Skupštine posle osvajanja US Opena.
Sedam trofeja, tri Grend slema, osma sezona sa prvim mestom na kraju godine, sve je to postigao Novak Đoković, najbolji teniser planete. Sezonu iz snova imao je srpski as, a pred početak priprema za novu, uputio je emotivnu poruku.
„Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone. Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj“, poručio je Novak.
Istakao je prvi reket sveta da je ove godine imao mnogo trenutaka u kojima je bio radostan, ali kao poseban izdvojio je doček ispred Skupštine sa košarkašima i basketašima.
„Još jedna fenomenalna sezona koja nsm je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024. godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo“, poručio je najveći teniser svih vremena.
Đoković će se za novu sezonu pripremati u Dubaiju zajedno sa Hamadom Međedovićem, mladim srpskim teniserom. Potom će 27. decembra igrati revijalni meč sa Karlosom Alkrasom u Rijadu, a zatim ga od 31. decembra očekuje Junajted kup u Pertu.
Od 14. januara Novak će igrati na Australijan openu gde će pokušati da stigne do 11. titule u karijeri.
Novak Đoković Holger Rune Torino - Sputnik Srbija, 1920, 13.12.2023
SPORT
Kako je Novak promenio tenis – „Pogledajte Medvedeva, Sinera, Alkarasa“
Novak Đoković i Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2023
SPORT
Nije ga voleo, sada mu se divi: Novak je natčovek – vanzemaljac sa druge planete!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala