Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Belorusije

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Belorusije Valerija Briljova
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Belorusije Valerija Briljova - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Belorusije Valerija Briljova, kome je zahvalio na unapređenju bilateralnih odnosa, a posebno na snažnoj podršci Belorusije teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.
„Srbija i Belorusija su prijateljske zemlje, a ambasadoru Briljovu sam zahvalio na ličnom angažovanju u unapređenju bilateralnih odnosa. Belorusija svoje prijateljstvo manifestuje i snažnom podrškom teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, na čemu smo posebno zahvalni“, napisao je Vučić na društvenim mrežama.
Predsednik je istakao da će dve zemlje nastaviti da rade na razvoju saradnje.
„Nadam se da ćemo sledeće godine imati bilateralne posete na najvišem nivou. Svaku sreću i uspeh u budućnosti mu želim“, zaključio je Vučić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala