- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crno-bela ambulanta

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener košarkaša Partizana Željko Obradović
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2023
Pratite nas
Pretežak raspored i gomila utakmica u dva veoma zahtevna takmičenja polako uzimaju danak među košarkašima Partizana.
Crno-beli su u prethodnom periodu ostvarili sjajne rezultate u Evroligi, uspeli su da se oporave i posle nekoliko loših u ABA ligi, ali im sada sledi težak period.
Partizanu sledi uvek neugodno gostovanje Žalgirisu u Litvaniji, a pred put u Kaunas trener Željko Obradović ima velike probleme.
On na poslednjem treningu nije na raspolaganju imao čak šestoricu igrača.
"Imamo probleme u odnosu na prošlu utakmicu. Ognjen sigurno neće trenirati, Zek Ledej ima probleme, Džejms Naneli takođe. Ne znam da li će nas biti osam ili devet na treningu, pa ćemo tako da se spremimo za novu utakmicu, a videćemo sutra u kakvom su stanju ovi igrači i da li će moći da nam pomognu kada dođe meč", rekao je Obradović.
Od ranije su povređeni Uroš Trifunović i Frenk Kaminski, nedavno je Aleksa Avramović ponovo zadobio povredu, pridružio mu se i Ognjen Jaramaz, a posledice teškog ritma i velikog opterećenja osetili su Zek Ledej i Džejms Naneli pa i njih nije bilo na treningu.
Ako se tome doda da je u poslednjem meču ABA lige Alen Smailagić dobio udarac u glavu, a da se Kevin Panter tek nedavno vratio i igru posle pauze zbog povrede, može se zaključiti da je više od pola crno-belog tima bilo van stroja u aktuelnom delu sezone – a nije se stiglo ni do polovine.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala