- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak se sprema za novu sezonu – ali brine jedan detalj /video/

© AP Photo / Antonio CalanniNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2023
Pratite nas
Tokom velikog dela godine Novak Đoković, najbolji teniser sveta, stavljao je rukav na desni lakat, a sada ga je fiksirao i na treningu pred početak nove sezone.
Pre odlaska u Dubai gde će se pripremati za početak nove sezone, Novak Đoković vredno trenira i u Marbelji gde se nalazi već neko vreme.
Navijači su na društvenim mrežama oduševljeni Novakovom formom na treninzima, ali postoji i detalj koji brine, a to je ponovo rukav na desnom laktu.
Srpskog asa lakat je mučio u prvoj polovini godine, mada je i kasnije kada problem nije postojao on često na treninzima stavljao rukav.
Otkrio je Novak tokom turnira u Rimu da lakat ume da ga boli kada je hladnije vreme, pa je tada u italijanskoj prestonici nosio rukav i tokom mečeva.
Temperatura je u Marbelji ovih dana oko 17 stepeni pa tako nije poznato da li Novak iz tog razloga i ovoga puta fiksira lakat.
Bez obzira na taj rukav, deluje da se prvi reket sveta punom parom sprema za nove izazove. Očekuje se njegov dolazak u Dubai gde će trenirati sa Hamadom Međedović, mladim srpskim teniserom.
Potom Novak 27. decembra ide u Rijad gde igra revijalni meč sa Karlosom Alkarasom, a potom ga od 31. decembra čeka učešće na Junajted kupu gde će Srbiju predstavljati sa mladim Hamadom, Nikolom Ćaćićem, Olgom Danilović, Dejanom Radanović i Natalijom Stevanović.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2023
SPORT
Na zapadu ništa novo – vladar je poznat i neće se skorije menjati
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2023
SPORT
Veliki Đokovićev intervju: Kako su probudili zver u meni
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala