- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Kakav lav – strašan lav“

© Sputnik / Lola ĐorđevićNikola Milutinov
Nikola Milutinov - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2023
Pratite nas
Sjajni Nikola Milutinov, srpski reprezentativac, blistao je u pobedi Olimpijakosa protiv Karditasa rezultatom 83:54 u okviru desetog kola grčkog prvenstva.
Srpski košarkaši dominiraju celim svetom! Dok je Bogdan Bogdanović odigrao najbolji meč u karijeri protiv Denvera u NBA ligi, u Evropi je zablistao Nikola Milutinov.
Srpski centar u utakmici grčkog prvenstva ostvario je dabl-dabl učinak i to uz 21 poen i 21 skoka za 25 minuta koliko je proveo na parketu.
Milutnov je šutirao osam od 13 iz igre, odnosno pet od sedam sa linije penala. Uz sve to imao je i dve ukradene lopte i bio je ubedljivo najbolji pojedinac u svom timu.
S obzirom da je Karditas poslednji tim na tabeli u grčkom prvenstvu, od Olimpijakosa se i očekivala ubedljiva pobeda, a oni su na kraju i opravadali ulogu favorita jer su tokom cele utakmice samo uvećavali prednost.
Kiks nisu smeli da dozvole košarkaši Olimpijakosa ni zbog toga što jure vrh tabele na kom se trenutno nalazi Panatinaikos koji ima jednu utakmicu i pobedu više. Dok su oni neporaženi Olimpijakos ima jedan poraz i to upravo od najvećeg rivala.
Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2023
SPORT
Bogdan ušao u istoriju NBA lige
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2023
SPORT
Rekord karijere nestvarnog Bogdanovića – ali srpski NBA derbi pripao Jokiću
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala