- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Generalni direktor Sputnjika objasnio zašto Rusija ne može biti poražena u Ukrajini

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaGeneralni direktor novinske agencije „Rusija sevodnja“ Dmitrij Kiseljov na Istočnom ekonomskom forumu u Vladivostoku
Generalni direktor novinske agencije „Rusija sevodnja“ Dmitrij Kiseljov na Istočnom ekonomskom forumu u Vladivostoku - Sputnik Srbija, 1920, 05.12.2023
Pratite nas
Rusija ne može biti poražena u specijalnoj operaciji, jer neće preostati država koja će moći da održava nuklearnu ravnotežu sa Sjedinjenim Američkim Državama, kao i globalni odnos snaga, a svet će se naći u novom kolonijalnom sistemu, izjavio je generalni direktor međunarodne medijske grupe „Rosija sevodnja“ Dmitrij Kiseljov.
„Ako zamislimo da Rusija izgubi, neće ostati nijedna zemlja koja će održavati balans sa SAD u svetu i globalni odnos snaga, Rusija će biti raskomadana, a svetska ravnoteža će se potpuno promeniti i svi će se osećati kao da su u novom kolonijalnom sistemu, beskompromisnom, jer su Amerikancima potrebni resursi, a Evropljani su navikli da žive prema kolonijalnom modelu“, istakao je Kiseljov u govoru na petom Svetskom medijskom samitu.
Istovremeno, on je izrazio uverenost da „do toga neće doći, ali bi želeo da sve kolege shvate poentu dešavanja i ulogu koju u njima ima Rusija“.
Američko liderstvo, ocenio je on podrazumeva da sve ostale države rade sve po želji Vašingtona, ali nisu sve zemlje to želele.
Prema njegovim rečima, karakter i ciljevi specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini postali su globalni nakon što je Zapad objavio da je njegov cilj strateški poraz Rusije.

Zapadu se nije svideo svetski poredak koji je ponudila Moskva i zbog toga su SAD i NATO krenuli na Istok sa oružjem, naoružali Kijev, podigli naciste i izvršili krvavi državni prevrat“, naglasio je direktor „Rosija sevodnja“.

Kiseljov je poručio da je „upravo tada počeo rat koji je Rusija želela da prekine svojom specijalnom vojnom operacijom, jer nije više bilo moguće trpeti to što su tamo u granatiranju gradova ginule hiljade ljudi i stotine dece.
On je dodao da je to rat za novi svetski poredak i da je mir uvek rezultat rata.
Ruski predsednik Vladimir Putin na otvorenom času - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2023
RUSIJA
Putin: Multipolarni svetski poredak je istorijska neophodnost
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala