- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

„Svi za Kosmet“: Pokrenuta akcija za novogodišnje paketiće za decu na KiM

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandra Kekić, volonterka Humanitarne organizacije „Svi za Kosmet“, sa prazničnim paketićima za mališane na Kosovu i Metohiji
Aleksandra Kekić, volonterka Humanitarne organizacije „Svi za Kosmet“, sa prazničnim paketićima za mališane na Kosovu i Metohiji - Sputnik Srbija, 1920, 04.12.2023
Pratite nas
Devetu godinu za redom humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ pokrenula je akciju za novogodišnje paketiće deci Kosova i Metohije.
Prošle godine sprovedena je akcija sakupljanja priloga u više od 110 gradova u 13 država sveta i podeljeno 16.700 paketića ukupne vrednosti oko 400.000 evra, te ova humanitarna organizacija poziva sve ljude da to dobro delo bude ponovljeno i ove godine.
„Tokom prošlogodišnjeg poduhvata obradovali smo paketićima mališane u čak 234 mesta, a ubeđeni smo da ćemo, zahvaljujući građanima velikog srca i društveno odgovornim kompanijama, taj rezultat ponoviti i ove godine“, navodi se u saopštenju organizacije „Svi za Kosmet“.
Svi zainteresovani akciji se mogu priključiti doniranjem slatkiša, igračaka i novca za pravljenje prazničnih paketića za mališane.
Detaljne informacije o punktovima na kojima se volonterima organizacije „Svi za Kosmet“ mogu predati pokloni, kao i instrukcije za sve vrste elektronskih donacija, mogu se naći OVDE.
Prikupljanje darova traje do 29. decembra, paketići će biti podeljeni za Srpsku novu godinu i Savindan, a u sklopu ove akcije biće pomognut i određeni broj ugroženih porodica i svetinja u južnoj srpskoj pokrajini.
Spisak novčanih donatora biće vođen transparentno na internet prezentaciji organizacije „Svi za Kosmet“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala