- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kako je „luda srpska glava“ bacila u trans ranjenog Nejmara /video/

© AFP 2023Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2023
Pratite nas
Brazilac Nejmar oporavlja se od teške operacije kolena, ali mu je bar na kratko osmeh na lice vratio klupski saigrač Aleksandar Mitrović, koji je u ubedljivom trijumfu nad Al Nasrom (3:0) bio dvostruki strelac. Nejmar je u svom domu ispratio trijumf, a Mitrov gol proslavio je imitirajući ga.
Poznat je način na koji Mitrović slavi nakon što pronađe put do mreže, a izgleda da je to dobro zapamtio i naučio i povređeni Nejmar koji je putem laptopa pratio dešavanja sa derbi meča Saudijske PRO lige.
Sergej Milinković-Savić je načeo Kristijana Ronalda, Manea i ostale, da bi Mitrović golom glavom na prvu stativu u 88. minutu duplirao prednost, a nedugo zatim stigao je i do svog drugog gola.
Takav epilog bacio je u trans „ranjenog“ Nejmara koji je nedavno operisan i za kog je sezona završene zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena.
Mitrović ovoga puta gol nije proslavio u svom stilu, rukom pored glave i mahanjem, ali je to umesto njega iz svog doma učinio njegov saigrač i legendarni Brazilac Nejmar.
Anketa
Može li Srbija da prođe grupu na Evropskom prvenstvu?
Bivši napadač Pari Sen Žermena i Barselone pomno prati šta radi njegov novi klub AL Hilal, a ovakve objave nikoga ne bi trebalo i smele da čude, s obzirom na to da prema informacijama svetskih medija, Nejmar za svaku objavu u kojoj promoviše AL Hilal i fudbal u Saudijskoj Arabiji zaradi oko pola miliona evra.
Al Hilal je trijumfom nad Nasrom učvrstio lidersku poziciju i beži sedam bodova prvom pratiocu, upravo Al Nasru.
Kada je u pitanju trka za najboljeg strelca Saudijske Arabije, Kristijano Ronaldo je i dalje prvi sa 15 golova, dok je Aleksandar Mitrović drugi sa dva gola zaostatka.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala