- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Krem svetskog boksa okupio se u prestonici Srbije – na istom mestu Amerikanac i Rusi

© Sputnik / Lola ĐorđevićBoks Srbija
Boks Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je u nedelju prvog čoveka Svetske bokserske federacije (IBA) Umara Kremleva, legendarne šampione Roja Džonsa juniora, Aleksandra Povetkina i Denisa Lebedeva, kao i delegaciju BSS na čelu sa predsednikom Saveza Nenadom Borovčaninom.
Kremlev i legendarni šampioni borave u Beogradu povodom današnjeg polaganja kamena temeljca za izgradnju Nacionalnog bokserskog trening centra i multifunkcionalne dvorane.
Na prijemu u Palati Srbija prisustvovali su i ministar sporta Zoran Gajić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, predsednik Nadzornog odbora BSS Aduk Abakarov, nekadašnji bokserski šampion Mirko Puzović, kao i članovi muške i ženske bokserske reprezentacije.
Čuveni bokserski šampioni Amerikanac Roj Džons junior i Rusi Aleksandar Povetkim i Denis Lebedev borave u Beogradu kao gosti BS Saveza povodom početka izgradnje Nacionalnog trening centra i multifunkcionalne dvorane.
Trening centar biće izgrađen na Novom Beogradu, a ceremonija je počela u nedelju u prepodnevnim satima, gde će biti položen kamen temeljac.
Toni Đerona - Sputnik Srbija, 1920, 02.12.2023
SPORT
Objavljen širi spisak igrača Srbije za Evropsko prvenstvo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala