- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Prvi put u Beogradu: Ne propustite najbolje fotografije s konkursa „Andrej Stenjin 23“ /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićIzložba najboljih fotografija Međunarodnog konkursa novinarske fotografije „Andrej Stenjin 23“ po prvi put u Beogradu
Izložba najboljih fotografija Međunarodnog konkursa novinarske fotografije „Andrej Stenjin 23“ po prvi put u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
Pratite nas
Međunarodni konkurs novinarske fotografije „Andrej Stenjin 23“ po prvi put prikazuje nagrađene radove u Beogradu, u okviru Beogradskog meseca fotografije. Spektakularne fotografije možete pogledati na izložbi u ustanovi kulture "Parobrod" do 15. januara 2024. godine.
Pogledajte u video prilogu kako je proteklo otvaranje izložbe koja je pre Beograda "obišla" sedište Ujedinjenih nacija u Njujorku, „Xposure International Photography festival“ u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i najbolji izložbeni prostori u Moskvi, Buenos Airesu, Džakarti, Pretoriji, Nju Delhiju i drugim gradovima.
Izložbu je otvorila glavna urednica Sputnjika Srbija Ljubinka Milinčić koja je podsetila posetioce da je i Andrej Stenjin, po kome konkurs nosi naziv bio prisutan na mnogim „vrućim“ mestima, izlažući sebe opasnosti, a u Donbasu je preminuo od posledica gelera.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala