Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić uputio zahvalnost Azerbejdžanu zbog poštovanja teritorijalnog integriteta Srbije

© Tanjug / SAVA RADOVANOVIĆPredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao je sa ministrom rada i socijalne zaštite stanovništva Republike Azerbejdžan Sahilom Babajevim
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao je sa ministrom rada i socijalne zaštite stanovništva Republike Azerbejdžan Sahilom Babajevim - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2023
Pratite nas
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra rada i socijalne zaštite stanovništva Republike Azerbejdžan Sahila Babajeva, sa kojim je razgovarao o daljem intenzivnom radu na jačanju saradnje u svim oblastima od obostranog značaja.
Sagovornici su, tokom sastanka, konstatovali da su bilateralni odnosi Srbije i Azerbejdžana na veoma visokom nivou, utemeljeni na tradicionalno prijateljskim vezama, međusobnom poverenju i obostranoj privrženosti osnovnim principima međunarodnog prava.
Predsednik Vučić je istakao posebnu zahvalnost zbog principijelnog stava Azerbejdžana o poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, a čiji stav, kad je reč o teritorijalnom integritetu i suverenitetu Azerbejdžana, ostaje nepromenjen.
Kako je naveo predsednik Vučić, Srbija je opredeljena da sa Azerbejdžanom radi na razvoju ekonomske, energetske i vojno-tehničke saradnje.
Predsednik Vučić je naglasio da se raduje skorom susretu sa predsednikom Ilhamom Alijevim, povodom završetka radova na gasnom interkonektoru Srbija-Bugarska, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republike.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala