- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Bolna istina – Zelenski priznao da će teško vratiti Donbas i Krim | Od četvrtka do četvrtka

© AFP 2023 / OLIVIER MATTHYSPredsednik Ukrajine Vladimir Zelenski
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” novinar Miroslav Stojanović.

Da li zbog ocene zapadnih medija da je Rusija veliki pobednik samita OEBS-a u Skoplju ili nekih navodnih drugih obaveza ali Entoni Blinken, Žozep Borelj i Dejvid Kameron nisu smeli da se nađu u istom gradu sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom.
Vladimir Zelenski najpesimističniji do sada – kaže da je nemoguće je vratiti Krim i veoma teško Donbas, sumnja da će Ukrajina ikada postati članica Alijanse.
Iz Vašingtona jasna poruka – i Beograd i Priština treba da znaju da bi izazivanje nemira na severu Kosova i Metohije, značilo „konfrontaciju sa NATO-om“.
Preminuo takozvani "patrijarh svetske diplomatije" Henri Kisindžer.
Bolna istina – Zelenski priznao da će teško vratiti Donbas i Krim | Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala