- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stanković ponovo u Srbiji: „Odlučiće najsitniji detalji“

© AP Photo / Tibor IllyesDejan Stanković
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2023
Pratite nas
Trener fudbalera Ferencvaroša Dejan Stanković izjavio je u Leskovcu da njegov tim očekuje težak meč protiv Čukaričkog.
Čukarički od 21 sat u Leskovcu dočekati Ferencvaroš u petom kolu Lige konferencija, što je povratak Stankovića na srpske terene još od odlaska iz Crvene zvezde.
"Imamo određene ciljeve. U poslednje vreme smo igrali prilično dobro, ali su pobede izostajale. Sutra nas očekuje težak meč, protiv teškog protivnika. Već sam nekoliko puta rekao da je ova grupa na nivou grupe Lige Evrope. Svaki tim igra u svom stilu, a Čukarički nije izuzetak. Sutra će biti potrebna izuzetna koncentracija, to nam je sada najvažniji zadatak", rekao je Stanković na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt mađarskog kluba.
"Važno je istaći da će na ovom meču odlučiti najsitniji detalji, tako da smo spremni za sve eventualne situacije i scenarije. Naravno da želimo da postignemo što više golova, ali prvo moramo da obezbedimo svoj gol. Naš protivnik će biti rasterećen, pa će mirnije izaći na teren", dodao je Stanković.
Ferencvaroš je u prvom meču odigranom 21. septembra u Budimpešti pobedio rezultatom 3:1.
"Meč će biti potpuno drugačiji, ali do sada sam uvek postizao dobar rezultat protiv Čukaričkog. Verujem da će tako da bude i sutra. Poseban motiv mi je što ću igrati u blizini mog rodnog grada Niša. Na tribinama će biti mnogo mojih rođaka i prijatelja. Dobro smo se pripremili za ovaj meč, pošto moramo da pobedimo da bismo prošli dalje. Očekujem tešku utakmicu, ali učinićemo sve da pobedimo", izjavio je napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić.
Utakmica petog kola grupe F Lige konferencija između Čukaričkog i Ferencvaroša biće odigrana sutra od 21 sat u Leskovcu.
U drugom meču petog kola grupe F, ekipa Fiorentine će u Firenci dočekati Genk.
Prvo mesto na tabeli drži Fiorentina sa osam bodova, dok Ferencvaroš i Genk imaju po šest. Čukarički je poslednji bez bodova.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala