- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdina noć istine – uz oprez i veru u 17-godišnjaka

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2023
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde igraju verovatno utakmicu sezone, u petom kolu Lige šampiona gostuju švajcarskom Jang Bojsu i moraju da ostvare pozitivan rezultat ukoliko žele da izbore plasman u Ligu Evrope.
Zvezda se nije proslavila u dosadašnjem toku Lige šampiona, mnogo problema je imao najskuplji tim u istoriji kluba sa formom, idejom i realizacijom, a trener Barak Bahar je lutao sa formacijama i izborom igrača.
Prema najavama, Bahar će i sada izvesti drugačiji tim u odnosu na sve prethodne, ali i formaciju.
Izraelski stručnjak je, čini se, odustao od sistema sa tri igrača u poslednjoj liniji i na teren u Bernu će poslati četvoricu defanzivaca.
Jedan od njih biće i 17-godišnji Kosta Nedeljković, momak koji se nametnuo već na pripremama, a tokom sezone je dokazao da zaslužuje poverenje, čak i pre mnogo iskusnijih i skupljih saigrača.
Srce odbrane je rezervisano za kapitena Aleksandra Dragovića i letošnje pojačanje Nasera Đigu, dok je na levom boku siguran iskusni Milan Rodić.
Za razliku od prethodnih utakmica kada je prebacivan na sebi nesrodne pozicije, defanzivni vezista Srđan Mijailović bi trebalo da se nađe na svom standardnom mestu, uz povratnika Marka Stamenića.
Desni bok je rezervisan za brzonogog Osmana Bukarija, levi za Mirka Ivanića, dok bi ispred jedinog napadača Šerifa Endiajea kao „paker“ trebalo da deluje Im Bom Hvang.
© Foto : chosen 11Crvena zvezda - Jang Bojs
Crvena zvezda - Jang Bojs - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2023
Crvena zvezda - Jang Bojs
Zvezda u dosadašnjem toku Lige šampiona, na četiri utakmice, ima samo jedan bod, ostvaren upravo protiv Jang Bojsa u Beogradu.
Obe ekipe imaju po poen i pred njima je, od 21.00, direktna borba za treće mesto na tabeli koje vodi u Ligu Evrope, s obzirom na to da se u poslednjem kolu sastaju sa liderima – Zvezda će dočekati Mančester siti, dok će Jang Bojs igrati sa Lajpcigom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala