- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Velika detonacija u Zagrebu: Policajci upozoravaju građane da ne izlaze napolje

Pratite nas
Velika detonacija odjeknula je večeras oko 17.30 sati u Aninoj ulici na zagrebačkom Rudešu. Pričinjena je i materijalna šteta uz objekt gde se eksplozija dogodila, a policija je odmah po dolasku na mesto dojave ogradila celi prostor, prenose hrvatski mediji. Još uvek nije poznato šta je uzrok eksplozije.
Da li je u pitanju eksplozivna naprava koja je zabljesnula i prestravila prolaznike i stanare ili je, pak, u pitanju nešto drugo, zagrebački policajci intenzivno nastoje da utvrde. Od siline detonacije oštećeno je i jedno vozilo
"To je toliko grunulo da mi je svetlosni bljesak osvetleo sobu. Ležala sam u mraku i gledala televiziju. Čula sam kako neki muški glas vani uzrujano nešto govori nekome na mobilni, ali nisam uspela razaznati šta. Policija je vrlo brzo nakon toga došla, pa ne isključujem da je možda taj čovek i zvao policiju. Prvo su stigla jedna kola, pa onda njih više", kaže za Jutarnji jedna stanarka Anine ulice.
Građani takođe javljaju kako je policija provaljivala u kuću, Anina ulica je blokirana i nikoga ne puštaju blizu.
Policajci idu od stana do stana, a svima je rečeno da ne izlaze iz svojih domova.
Iz zagrebačke policije za Jutarnji list potvrđuju da su primili dojavu o eksploziji u dvorišnoj zgradi navedene ulice te da je usled eksplozije jedan automobil oštećen. Pritom napominju kako povređenih osoba nema i da se utvrđuju sve okolnosti događaja.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala