- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ruski „leteći tenkovi“ - znak da ne podležemo pritiscima | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Lola ĐorđevićHelikoptera Mi-35
Helikoptera Mi-35 - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” diplomata Zoran Milivojević.
Vojska Srbije od danas u eskadrili ima 11 novih ruskih helikoptera Mi-35 koje stručnjaci nazivaju - leteći tenkovi.
Postignut dogovor o četvorodnevnom primirju - Hamas bi trebalo da oslobodi 50 izraelskih talaca u zamenu za 150 palestinskih zatvorenika.
Vladimir Putin na samitu G20 pitao zašto svetski lideri „nisu potreseni“ rečima generalnog sekretara UN Antonija Gutereša da je Gaza pretvorena u dečje groblje.
Jens Stoltenberg tokom posete balkanskim zemljama poručio da NATO ne vidi vojnu pretnju Rusije. Aleksandar Vučić najavio da će Srbija nastaviti vežbe sa NATO i drugim vojnim strukturama, koje su bile obustavljene kada je počeo sukob u Ukrajini.
Region je pogodio diplomatski skandal – Srbija proterala hrvatskog diplomatu koji je vrbovao naše državljane za špijunažu. Hrvati su uzvratili.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Ruski „leteći tenkovi“ - znak da ne podležemo pritiscima | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala