- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Magija“ jača od magičnog Jokića, Bogdan svedok 292 poena, a Vasi opet šansa na „kašičicu“ /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2023
Pratite nas
Nikola Jokić je odigrao još jednu brutalnu partiju u NBA ligi, ali nije mogao da se raduje pobedi, Bogdan Bogdanović je bio akter spektakularnog duela rešenog u produžetku, dok je Vasilije Micić ponovo dobio kakvu-takvu šansu da provede vreme na terenu.
Jokić je u noći između srede i četvrtka ostvario novi tripl-dabl učinak od 30 poena, 13 skokova i 12 asistencija, ali je njegov Denver poražen od Orlanda sa 124:119.
U odsustvu startnog plejmejkera Džamala Mareja Denver nije uspeo da se suprotstavi odličnoj i razigranoj ekipi Orlanda koju je predvodio Nemac Franc Vagner sa 27 poena.
Akter veoma zanimljivog duela bio je Bogdan Bogdanović. Kapiten reprezentacije Srbije je bio svedok 292 poena u meču njegove Atlante i protivničkog Bruklina.
Meč je rešen u produžetku, Atlanta je slavila sa 147:145, a Bogdanović je upisao 14 poena uz četiri skoka, tri asistencije i dve trojke u poslednjem kvartalu, ali njegov tim nije uspeo da sačuva tu prednost i morao je kroz produžetak da juri pobedu koju je i ostvario.
Pobedi se radovao i Vasilije Micić, njegova Oklahoma je sa 116:102 savladala ekipu Čikaga, a on je za svega 11 minuta na terenu imao po dva poena i dve asistencije, uz tri promašena šuta za tri poena.
Iznenađujući trijumf je ostvario i Toronto koji kao trener vodi Srbin Darko Rajaković i savladao je favorizovanu Indijanu sa 132:131.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala