- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Milošević ostaje“

© AFP 2023 / OLI SCARFFSavo Milošević
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2023
Pratite nas
Srpski fudbalski stručnjak Savo Milošević ostaje selektor Bosne i Hercegovine i vodiće tu reprezentaciju u martovskom baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, potvrdio je član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH Fuad Čolpa.
Kako je za portal raport.ba izjavio Čolpa, nekadašnji trener Partizana ima važeći ugovor i vodiće ekipu u martu kad će selekcija BiH pokušati da obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo.
"Sa selektorom Miloševićem je dogovoreno sve bilo u trenutku kad su kvalifikacije već bile izgubljene, a on je već došao na izgubljeno, a preostale kvalifikacione utakmice trebalo je da posluže kao priprema za baraž u martu", rekao je Čolpa.
Jedan od čelnika FS BiH je dodao da nema razloga da se bilo šta menja i remeti posle završetka kvalifikacija.
"Milošević će ostati selektor, dogovor je da uigra i pripremi ekipu za baraž. Nadam se da ćemo tad biti u najboljem mogućem sastavu", zaključio je Čolpa.
Milošević je inače treći selektor BiH u poslednje dve godine, prethodno je kratko ekipu vodio Meho Kodro, a pre njega Faruk Hadžibegić. Bosna i Hercegovina nikad nije igrala na Evropskom prvenstvu, a najveći uspeh ostvarila je 2014. godine kad je bila učesnik Mundijala u Brazilu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2023
SPORT
Novak: Najbolja sezona? Samo ako Srbija osvoji trofej
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala