- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Englezi na jeftinom pivu protiv „ne cele Makedonije“ – uz želju da u Nemačkoj sretnu Srbe /video/

© AP Photo / Boris GrdanoskiNavijači Engleske
Navijači Engleske - Sputnik Srbija, 1920, 21.11.2023
Pratite nas
„Hvala Bogu što nismo morali da igramo protiv cele Makedonije“, glasio je naslov u engleskom Miror sportu posle utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koju su engleski fudbaleri igrali u Skoplju. Ići će Engleska u Nemačku i tamo priželjkuje – Srbiju?!
Utakmica desetog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nije imala nikakav rezultatski značaj, Englezi su bili ubedljivo prvi na tabeli Grupe C, dok su Makedonci zauzimali pretposlednju poziciju bez šansi za plasman dalje.
Ali, Englezi ne bi bili Englezi kada ne bi iskoristili priliku za ekskurziju, i tu se ne misli na fudbalere – već navijače.
Jeftino i veliko pivo, to je bio poziv za navijače Engleske da se sjate u Skoplju.
„Englezi u raju!“, navedeno je u jednom od komentara na društvenim mrežama.
Jeftino i veliko pivo je ostavilo i standardne posledice po Engleze.
I to je sigurno bio glavni utisak navijača Engleske pošto njihovi ljubimci na travnatom terenu nisu imali dan za pamćenje.
Gubili su od 41. minuta, a 18 minuta kasnije su stigli do pogotka i to autogolom.
„Hvala Bogu da nismo morali da igramo protiv cele Makedonije. Užasan sudija, užasne odluke VAR i još jednom očajno izdanje Engleske, ali osiguran vrh tabele i neporaženi status u godini“, navedeno je u komentaru Miror sporta.
Englezi su se, manje-više, rutinski plasirali na Evropsko prvenstvo i već su počeli sa kalkulacijama o tome koga bi želeli u grupnoj fazi.
Skaj sport je objavio da bi Engleskoj najviše odgovarala grupa sa Albanijom, Slovenijom i Srbijom, a najmanje sa Danskom, Holandijom i Hrvatskom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala