Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Pomoćnici direktora Kancelarije za KiM zabranjen ulazak na Kosovo

© AP Photo / Marjan VuceticBlokada na Jarinju
Blokada na Jarinju - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2023
Pratite nas
Jelena Stojković, pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i metohiju Petra Petkovića zaustavljena je danas na administrativnom prelazu Merdare i nije joj bio dozvoljen ulazak na KiM.
Ona je trebalo da poseti porodicu Ađančić iz Babinog Mosta, koji će zahvaljujući pomoći Kancelarije za KiM i Privremenog organa Običić dobiti novu kući od 124 kvadrata.
Predsednik Privremenog organa opštine Obilić Goran Dančetović poručuje da će institucije nastaviti da pomažu svom narodu na Kosovu i Metohiji.
„Jelena Stojković, pomoćnica direktora Petra Petkovića je zaustavljena na Merdaru od strane Privremenih institucija iz Prištine, ali naše prisustvo ovde je dokaz da i takvi potezi ne mogu da zaustave pomoć koju pružamo narodu ovde. Bez obzira na taj vid represije, mi smo prisutni svakodnevno kod naših ljudi. Trebalo bi da obiđemo i porodicu Radojice Milića u Plemetini koja je opljačkana pre desetak dana, i njima je obezbeđena adekvatna pomoć za nadoknadu štete koju su imali, tako da, neće zaustaviti ono što smo mi planirali da ponudimo našem narodu“, rekao je Dančetović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala