- Sputnik Srbija, 1920
MULTIMEDIJA
Kada slika govori više od hiljadu reči! Kroz Sputnjikove foto-galerije, infografike i drugi multimedijalni sadržaj sagledajte svet iz drugačije perspektive.

Kula Beograd zasijala u čast Novaka Đokovića /video/

© AP Photo / Antonio CalanniNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2023
Pratite nas
Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, ponovo je zasijala u čast Novaka Đokovića, najvećeg tenisera svih vremena, koji je osvajanjem sedmog Završnog turnira sezone u Torinu ponovo ispisao najneverovatnije stranice istorije „belog sporta“.
„Ubedljivim trijumfom nad Janikom Sinerom u finalu poslednjeg ATP turnira u sezoni, Srbin je na savršen način zaokružio nedelju koja će zasigurno ući u sve teniske almanahe“, navedeno je u saopštenju Belgrejd Voterfronta.
Ističe se da je besprekornom igrom, koja je često ličila na čistu tenisku poeziju, Đoković osvojio rekordni sedmi Završni masters, koliko nema niko drugi otkako se žuta loptica prebacuje preko mreže, dok je na samom početku turnira uspeo da po osmi put u karijeri osigura prvo mesto na ATP listi na kraju godine.
Đoković je time ujedno i probio magičnu cifru od čak 400 nedelja provedenih na vrhu muškog tenisa, što je uspeh za koji se verovalo da ga je nemoguće ostvariti.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala