- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Beloruski lovci mogu preći u snajperiste

© Sputnik / Lola ĐorđevićSnajperista
Snajperista - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2023
Pratite nas
Beloruski lovci, ako je potrebno, mogu da postanu snajperisti ili da učestvuju u odbijanju napada diverzantskih grupa, rekao je predsednik Beloruskog lovačkog i ribolovačkog društva Igor Šunjevič.
Prema njegovim rečima, sada beloruski lovci mogu da se koriste u teritorijalnoj odbrani, što im njihovo znanje, naoružanje, oprema i oprema dozvoljavaju.
"Možda budu i opcije kao što su zaštita objekata, odbijanje napada diverzantskih i izviđačkih grupa. Širok je spektar primena, zasnovanih na znanju, veštinama i sposobnostima koje imamo", rekao je Šunjevič.
Podsetimo, šef BOOR-a je prošlog ponedeljka, nakon sastanka sa predsednikom zemlje, rekao da će članovi Beloruskog društva lovaca i ribolovaca, ako bude potrebno, učestvovati u odbrani države. On je uverio da će ovi ljudi, koji će biti pozvani na službu na način koji odredi regrutni centar, učestvovati u svim akcijama neophodnim za zaštitu Belorusije. Prema njegovim rečima, želju da brane svoju zemlju izrazili su i sami lovci, jer shvataju da će svako ko poseduje oružje morati da brani svoju domovinu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala