- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đokovićeva dominacija: „Najbolji meč, atraktivni poeni, znam šta sledi“

© AP Photo / UnsplashNovak Đoković Holger Rune Torino
Novak Đoković Holger Rune Torino - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2023
Pratite nas
Očekivala se velika borba, a na kraju je Novak Đoković ubedljivo savladao Karlosa Alkarasa sa 6:3, 6:2 i na taj način mu naneo jako bolan poraz. Posle duela Srbin je imao mnogo razloga za zadovoljstvo.
Zadovoljstvo je istakao i u izjavi posle plasmana u finale gde će se sastati sa Janikom Sinerom.
„Mislim da je ovo bio najbolji meč ove nedelje. Prva tri meča u grupi sam igrao tri seta, dosta sam se mučio u svakom. Bilo je lepo za promenu dobiti meč u dva seta, protiv izvanrednog igrača. Bio je u odličnoj formi. Vršio je pritisak, imao brejk šanse na startu, videlo se da je spreman. Uspeo sam da izdržim, na 4:3 sa novim loptama sam ga naterao na udarac više, izgrešio je. Posle toga sam odigrao perfektan meč, napravio dva brejka, atraktivni poeni... Jako sam zadovoljan svojom igrom, nadam se da ću ponoviti ovo izdanje u finalu, ako ne i bolje“, rekao je Novak.
U nedelju će Đoković igrati za sedmu titulu na Završnom mastersu. Trenutno deli rekord sa Rodžerom Federerom. Obojica su na koti šest.
Protivnik u finalu Đokoviću će biti Janik Siner.
„Janik igra sjajan tenis. Protiv najboljih igrača na ovom nivou igrati tako... Igrali smo u grupi, bilo je baš naelektrisano. Očekujem da bude i luđe sutra. To je finale. Bio sam u ovoj situaciji mnogo puta, znam šta sledi“, dodao je Đoković.
Novak Đoković - Hubert Hurkač - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2023
SPORT
Da se zna ko je glavni! Đoković razbio Alkarasa – vreme je za osvetu u finalu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala