- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Što zapadni krstaški rat duže bude trajao, pobeda Rusije će biti veća | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Mihail Golenkov / Uđi u bazu fotografijaBombarderi Su-24 na vazdušnoj paradi povodom Dana pobede u Kalinjingradu.
Bombarderi Su-24 na vazdušnoj paradi povodom Dana pobede u Kalinjingradu. - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” publicista Igor Ivanović.

Situacija u Gazi je sve gora – UN tvrde da preti opasnost od epidemija bolesti i gladi. Borelj poručio Izraelcima da jedan užas ne opravdava drugi i da ne dozvole da ih obuzme gnev.
Si Đinping predložio je Džozefu Bajdenu pet stubova na kojim treba da se temelje odnosi Pekinga i Vašingtona. Američki predsednik taj susret začinio izjavom da je njegov kineski kolega diktator.
Zelenski i Zalužni priznali da je situacija na frontu veoma teška. Iako Makron kaže da se ne plaši obnavljanja sukoba na Kosovu, Priština najavljuje kupovinu naoružanja i sistema municije.
Pokrenuta je peticija za vraćanje spomenika srpskim borcima na groblju u Prištini.
Što zapadni krstaški rat duže bude trajao, pobeda Rusije će biti veća | Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala