- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Poznata sudbina prijateljske utakmice Srbije i Belgije

© Sputnik / Lola ĐorđevićSrbija - Litvanija
Srbija - Litvanija - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2023
Pratite nas
Prijateljski meč Belgije i Srbije koji je bio zakazan za sredu od 20 sati i 45 minuta u Briselu na stadionu „Kralj Boduen", biće odigran u gradu Levenu u identičnom terminu, potvrdio je Fudbalski savez Srbije.
Kako je navedeno iz FS Belgije, zbog obilnih padavina i vremenskih neprilika, meč je morao da bude premešten iz Brisela u drudi grad, a izbor je pao na Leven i na stadion „Den Derf" i to bez prisustva publike.
Belgijski savez obavestio je sve navijače koji su kupili ulaznice za meč u Briselu da će im novac biti vraćen.
„Sada je i zvanično. Zbog vremenskih neprilika i lošeg stanja terena na stadionu 'Kralj Boduen', prijateljska utakmica između Belgije i Srbije biće odigrana na stadionu 'Den Derf' u Levenu bez prisustva publike. Termin ostaje nepromenjen, sreda od 20:45, a Fudbalski savez Belgije je obavestio navijače da će svaka kupljena ulaznica biti refundirana u narednih mesec dana", saopštio je Fudbalski savez Srbije.
Podsetimo, odložen je trening Srbije koji je bio zakazan za utorak, kao i protokolarna konferencija selektora Dragana Stojkovića Piksija i kapitena Dušana Tadića, a razlog je bilo loše vreme i let koji je kasnio iz Beograda ka Briselu.
Fudbaleri Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 14.11.2023
SPORT
Srbiju dočekali problemi u Briselu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala