- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Uhapšen očuh zbog sumnje da je danima tukao bebu u Kraljevu – dete prebačeno u Tiršovu

© Tanjug / MILOŠ MILIVOJEVIĆPolicija
Policija - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2023
Pratite nas
Policija u Kraljevu uhapsila je osumnjičenog 20-godišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je u proteklih nekoliko dana u više navrata fizički zlostavljao sedmomesečnu bebu. Dete je zbog unutrašnjih krvarenja i preloma prebačeno na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.
Osumnjičeni A. K. uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je kraljevačka policija.
Sumnja se da je u proteklih nekoliko dana u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao sedmomesečnu pastorku.
Beba je u kraljevačkoj bolnici primljena sa teškim telesnim povredama, prelomima nadlaktice i leve ključne kosti, hematomom na glavi i unutrašnjim krvarenjem, prenosi RTS.
Dr Tanja Tucaković koja je primila bebu u kraljevačkoj bolnici rekla je da je zbog težine povreda dete, nakon pregleda pedijatara i dečjeg hirurga, prevezeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Beorgadu i da u tom trenutku nije bilo životno ugroženo.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala